RUGSĖJO 1-OJI MAGUČIUOSE

0
30
1

Ši diena mus visus sugrąžino iš vasaros. Išpuoštame Zarasų „Lakštingalos“ mokyklos Magučių ugdymo skyriaus kieme nuo pat ankstyvo ryto buvo gausu įvairiaspalvių gėlių, papuošimų, vaikiško juoko, mielo šurmulio ir neįprasto jaudulio. Vėl atkeliavusi Rugsėjo 1-oji pakvietė didelius ir mažus susiburti drauge bei draugiškai paminėti Mokslo ir žinių dieną.

Sveikinimo žodį Rugsėjo 1-osios šventinio renginio dalyviams tarė Magučių ugdymo skyriaus mokytoja Jolanta Damaškienė.

Šventiškai nusiteikusius vaikučius, pedagogus ir tėvelius pasveikino rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas. Jis palinkėjo, kad šie mokslo metai būtų dosnūs gražiomis bendravimo akimirkomis, kupini optimizmo ir kūrybinio bendradarbiavimo.

Zarasų „Lakštingalos“ mokyklos direktorė Rasa Jurevičienė, jos pavaduotoja ugdymui Irena Girskienė džiaugėsi nuolat gerėjančiomis mokymo ir darbo sąlygomis, ugdytinių pasiekimais, dėkojo bendruomenei už pagalbą kuriant ne tik šventinę nuotaiką, bet ir puoselėjant skyriaus aplinką. Jos taip pat išsakė nuoširdžius sveikinimus skyriaus bendruomenei, linkėjo visiems drąsiai skleisti sparnus ir įgyvendinti visas svajones.

Po gražaus Mokslo ir žinių dienos minėjimo ugdytiniai ir pedagogai susirinko į pirmąją pamoką.

Rajono Savivaldybės informacija

Nuotraukose – Rugsėjo 1-osios šventinių renginių akimirkos Magučiuose.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite