OVIDIJUS VYŠNIAUSKAS „AUKSINIAI ŠLAGERIAI”

0
32
Vysniauskas 01

Lapkričio 4 d. 18 val.

ZARASŲ KULTŪROS CENTRE

Scenos legenda Ovidijus Vyšniauskas laukia visų  ZARASŲ  kultūros centre, kur klausytojai galės išgirsti ir kartu padainuoti visas gražiausias atlikėjo dainas. Išskirtinio balso tembro savininkas yra išleidęs dešimtį solinių albumų, koncertavęs visoje Lietuvoje ir su savo dainomis aplankęs pusę pasaulio.

Jeigu Ovidijus imasi kokios dainos ne kaip kūrėjas, o tik atlikėjas – tai daina suskamba taip, kad jau jos po to niekam neverta atlikinėti, nes geriau nepavyks ! Tokia, pavyzdžiui yra „ Mažyte mano“.

Bet gal svarbiausia net ne tai. Svarbiausia, kad Ovidijus pats yra „grynuolis“. Kaip žmonės pasakytų: „tikras pinigas“.

Jis scenoje neapsimetinėja. Yra nuoširdus. Ką kalba – viskas tikra, ką dainuoja – viskas nuoširdu. Tad nepraleiskite šio nuoširdaus susitimimo su O. Vyšniausku, kuriame savo ištikimiems gerbėjams jis padovanos pačias geriausias akimirkas,  ir sudainuos žymiausius savo hitus.   

Bilieto kaina 15 eur.

Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt  ir kultūros centro kasoje pirmadienį – penktadienį nuo 12 val. iki 18 val. Arba rezervuoti telefonu +370 385 53285.  

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite