KOKIE MAISTO PAPILDAI YRA SVARBIAUSI ATEINANT ŽIEMAI?

0
29
Kokie maisto papildai yra svarbiausi ateinant žiemai

Artėjant šaltajam sezonui svarbu paruošti ir sustiprinti organizmą iš anksto. Natūralu, jog žiemą imunitetas įprastai nusilpsta, kadangi nebeturime galimybės džiaugtis gausiais saulės spinduliais ir kitomis šiltojo sezono gėrybėmis, o švenčių periodas dažnam sukelia ir didelį stresą. Žemiau pateikiame rekomenduojamus maisto papildus stipriam imunitetui ir gerai savijautai iki pat pavasario!

Vitaminas C

Šis maisto papildas padeda palaikyti stiprų imunitetą, padėsiantį išvengti peršalimo. Paprastai vitaminą C gauname iš šiltojo sezono derliaus. Bet žiemą, vaisių ir daržovių racionui mityboje sumažėjus, susiduriame su vitamino C stoka.

Žuvų taukai

Tai puikus vitamino D šaltinis, kurio didžiąją dalį vasarą gauname iš saulės spindulių. Tačiau žiemą dėl itin niūraus oro organizme atsiranda vitamino D trūkumas. Žuvų taukuose taip pat gausu vitamino A, kuris yra naudingas stiprinti mūsų imuninę sistemą, apsaugančią nuo virusų.

Vitaminas B12

Vitaminas, padedantis palaikyti normalią nervų sistemos veiklą ir sumažinti nuovargį, kuris įprastai šaltuoju ir tamsiuoju metu laiku jaučiamas dažniau ir stipriau.

Biotinas

Žiemos periodu didelis temperatūrų kontrastas tarp šildomų patalpų ir drėgno bei šalto oro lauke stipriai paveikia ir išsausina mūsų plaukus ir odą. Biotino maisto papildas padeda palaikyti normalią plaukų ir odos būklę.

Visus šiuos maisto papildus siūlo Ecosh. Ecosh – tai pirmasis Estijos maisto papildų gamintojas, didelį dėmesį skiriantis kokybei ir natūralumui. Siūlomoje produkcijoje rasite visus jums reikalingus vitaminus gerai savijautai.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite