VONIOS KAMBARIO ATNAUJINIMO PATARIMAI 2023 METAMS

0
193
vonia

Vonia – nuosavas SPA namuose, tad natūralu, kad ją įrengiant daugelis žmonių skiria dėmesį smulkmenoms. Norisi ne tik funkcionalios, tačiau taip pat ir stilingos, jaukios erdvės, kurioje yra gera būti. Kai pabosta esamos sienos, įranga – atnaujinti nėra sunku. Svarbiausia žinojimas – kaip.

Žemiau pateikiame 2023-ųjų metų vonios kambario atnaujinimo tendencijas, kurios padės pigiai ir greitai suteikti senam kambariui daugiau inovatyvumo. Viską, ko reikia Jūsų vonios kambariui, galite rasti https://www.adma.lt/.

Plytelių dažymas

Nors metodas ne naujas, tačiau daugeliui žmonių – ne iki galo aiškus. Ar tikrai galima perdažyti plyteles kokybiškai, žinoma, apsaugant jas nuo dryžių? Ar tikrai plytelių dažai yra atsparūs nuolatinei drėgmei? Jeigu viskas bus atlikta – rezultatas dažniausiai pranoks Jūsų poreikius, kadangi vonios patalpa atrodys puikiai, svarbiausia, kad bus atšviežinta pigiai. Svarbu laikytis dažymo etapų: plytelių valymas, sausinimas, gruntavimas ir tik tuomet dažymas. Taip pat investuoti į geros kokybės dažus, kurie būtent ir yra skirti plytelėms, konkrečiai – vonios patalpai.

Keiskite vonios aksesuarus

Jeigu sienų dažymas Jums atrodo per radikalus pokytis – galima tiek vonios, tiek kitas patalpas atnaujinti keičiant aksesuarus: muilines, dantų šepetukų laikiklius, rankšluosčių kabyklas ir t.t. Kai kurie kambarius net atnaujina pagal sezoną. Žiemos metu dažniausiai norisi daugiau klasikos, o šaltuoju periodu – jaukumo, žalumos bei pastelinių atspalvių.

Vietoje dušo kabinos – sienelės

Nors dušo kabinos yra laikomos klasika, tačiau dėl sudėtingos jų priežiūros vis dažniau keičiamos sienelėmis, kurios lygiai taip pat apsaugo nuo besitaškančio vandens, tačiau papildomas privalumas, kad priežiūra yra kur kas paprastesnė. Daugelis žmonių sienelės valymui naudoja tas pačias priemones ir valytuvus, kurie yra skirti transporto priemonės langų valymui. Pašalinti perteklinį vandenį galima greitai, tad stiklas visada bus švarus, neliks kalkių.

Vonios kambario baldų keitimas

Galiausiai, kai pabodo vaizdas kambaryje – nepamirškite senus baldus pakeisti naujais, kurie gali ne tik atšviežinti patalpą, tačiau ir suteikti jai daugiau funkcionalumo. Juk ilgainiui naudojantis kambariu ir jo privalumais yra matoma, kad vienas arba kitas baldas nėra praktiškas, neatitinka poreikių. Keičiant senus naujais, žinoma, svarbu ir estetiniai aspektai, ir funkcionalumas bei kokybė.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite