ZARASUOSE VYKO TEISINIŲ ŽINIŲ KONKURSO „TEMIDĖ“ I-ASIS ETAPAS

0
38
širvys

Šių metų vasario 10 dieną Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariate vyko mokinių teisinių žinių konkurso „Temidė“ I-asis etapas.

Konkurse dalyvavo 5 mokinių komandos iš  Zarasų profesinės mokyklos, Dusetų Kazimiero Būgos gimnazijos, Antazavės Juozo Gruodžio pagrindinės mokyklos, Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijos, Zarasų „Ąžuolo” gimnazijos, sudarytos iš 5 dalyvių.

Komandos žaidė „Temidės“ protų mūšį, kurio metu turėjo atsakyti į klausimus apie Lietuvos Respublikos Konstituciją, Baudžiamąjį ir Administracinių nusižengimų kodeksus, Kelių eismo taisykles, policijos rėmėjus ir vaiko teisių apsaugą. Pareigūnai džiaugiasi teisinėmis mokinių žiniomis. Visų komandų rezultatai tikrai yra puikūs, tačiau šiame konkurse, kaip ir visuose, turi būti nugalėtojai.

  • I-ąją vietą užėmė ir į II-ąjį etapą „Temidės pabėgimo kambarį” Utenoje keliaus mokinių komanda „Teisuoliai” iš Dusetų Kazimiero Būgos gimnazijos!
  • II-ąją vietą užėmė Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijos mokinių komanda „Šerlokai”!
  • III-ąją vietą užėmė Antazavės Juozo Gruodžio pagrindinės mokyklos mokinių komanda „Klubas 5”!
  • IV-ąją vietą užėmė Zarasų „Ąžuolo” gimnazijos mokinių komanda „Zootropolio patruliai”!
  • V-ąją vietą užėmė Zarasų profesinės mokyklos mokinių komanda „Burundukai”!

Visi 25 „Temidės” protų mūšio dalyviai apdovanoti Zarasų rajono policijos komisariato viršininko padėkomis ir prizais. Kol buvo skaičiuojami rezultatai, dalyviai buvo supažindinti su policijos pareigūnų profesija, darbo priemonėmis ir tarnybinėmis patalpomis.

Zarasų policijos pareigūnai nuoširdžiai dėkoja mokytojams ir mokiniams už bendradarbiavimą ir dalyvavimą teisinių žinių konkurse.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato

Zarasų rajono policijos komisariato informacija

antazave

Dusetos

profesinė

ąžuolas

tmd

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite