Į TEISMĄ ATIDUODAMA Į SVETIMĄ NAMĄ ĮSIBROVUSIO IR MOTERĮ PEILIU SUBADŽIUSIO ZARASIŠKIO BYLA

0
48
teismas
Baigus ikiteisminį tyrimą, į teismą perduodama 19-mečio Zarasų gyventojo D. P. byla, kurioje jis kaltinamas pasikėsinimu itin žiauriai nužudyti moterį, į kurios namus įsibrovė ankstų rytą, pranešė prokuratūra.

Praėjusių metų liepos 16 d. rytą į privatų namų Zarasuose skubėjo policijos pareigūnai ir greitosios pagalbos medikai. Jų pagalbos prireikė pusamžei zarasiškei, kurią namuose užpuolė ir peiliu subadė įsibrovėlis.
 
Kaip skelbia prokuratūra, nukentėjusioji papasakojo, kad tą rytą, apie 6 val., buvo jau prabudusi, kai išgirdo kažką lipant į antrąjį namo aukštą, kur yra jos miegamasis. Netikėtai atsidarė kambario durys, į vidų įėjo D. P. ir nieko nesakydamas pradėjo ją badyti peiliu. Moteris ėmė šauktis pagalbos ir prašyti liautis, tačiau įsibrovėlis nekreipė dėmesio. Tik tuomet, kai namo šeimininkė nebesipriešino ir apsimetė nebegyva, jis pasišalino.
 
Atskubėjusiai kartu gyvenančiai dukrai sužalota moteris pasakė, kad užpuolikas – jų pažįstamas zarasiškis D. P. Merginai iškvietus policiją ir greitąją, nukentėjusioji buvo skubiai nugabenta į ligoninę ir operuota. Vėliau teismo medicinos ekspertai nustatė, kad jai peiliu durta mažiausiai 17-ka kartų.
 
Bylos duomenimis, įtariamasis tą patį rytą buvo sulaikytas policijos pareigūnų, jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis. Ikiteisminio tyrimo metu jis teigė, kad naktį prieš šį įvykį su draugų kompanija vartojo alkoholį. Kodėl įsibrovė į iš matymo pažįstamos moters namus ir ją užpuolė, jaunuolis paaiškinti pareigūnams negalėjo, nurodė nieko neprisimenantis.
 
D. P. pateikti kaltinimai dėl neteisėto asmens būsto neliečiamumo pažeidimo ir pasikėsinimo nužudyti.
 

ELTA (ELTA)
Kopijuoti, platinti, skelbti ELTA turinį be ELTA raštiško sutikimo draudžiama

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite