GRAŽIAUSI ŽIEDAI MAMAI

0
36
IMG 20230428 164108

„Visos gėlės Tau vienai“ – spalvinga ekspozicija Zarasų rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje Vaikų literatūros skyriuje edukacinėje erdvėje.

Artėja Motinos diena, minima gegužės pirmąjį sekmadienį ne tik Lietuvoje, bet ir daugelyje pasaulio šalių. Ji simbolizuoja žmonių pagarbą kilniai motinos prigimčiai. Tai diena, kai gražiausi žiedai dovanojami pačiam brangiausiam ir artimiausiam žmogui – Mamai.

Zarasų Fausto Latėno meno mokyklos Dailės skyriaus neformaliojo švietimo grupės moksleiviai, naudodami atspaudavimo techniką nupiešė įspūdingus piešinius su spalvingiausiais įvairių gėlių žiedais. Kūrinių autoriai – Arina, Karilė, Luka, Mantvydas, Mila, Mingailė, Patricija, Smiltė ir Viktorija savo darbelius skiria mamytėms. Jaunųjų dailininkų mokytoja – Petronė Sekonienė.

Kviečiame visas mamytes ir ne tik jas, apsilankyti bibliotekoje ir pasigėrėti spalvinga ekspozicija.

Zina Černovienė,

Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos vyresnioji bibliotekininkė

Nuotraukos aut.

20230419 135527

IMG 20230428 163641

IMG 20230428 163657

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite