„DRAUGOTEKA“ DUSETŲ KAZIMIERO BŪGOS BIBLIOTEKOJE

0
41
draugoteka logo be 696x190

Gegužės 19 dieną Dusetų Kazimiero Būgos bibliotekoje vyko edukacijos „Žaidžiame Draugoteką“ renginiai.

Dalyviai, Dusetų Kazimiero Būgos gimnazijos 5, 6, 7 klasių moksleiviai susipažino su projekto „Inovatyvūs Lietuvos bibliotekų skaitymo skatinimo sprendimai vaikų ir jaunimo socialinių santykių kūrimui su aplinka“ įgyvendinimo metu sukurta virtualia programėle „Draugoteka“ ir knygomatu. Dalyvaudami edukacijose susipažino su personažu Saulė, su į ją panašiu literatūros personažu Alanu ir kitais literatūros veikėjais.

Dalyvaudami inovatyviose veiklose išbandė klausytojo, kūrėjo, pasakotojo vaidmenis. Susitapatindami su žaidimo ir literatūros personažais išbandė gyvenimiškas situacijas. Mokėsi kritiškai vertinti asmenines vertybes ir patirtis.

Susipažindami su KITOKIAIS literatūros ir žaidimo personažais, mokėsi įvairias patirtis pritaikyti socialinių santykių kūrimui su aplinka.

Zina Černovienė, Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos vyresnioji bibliotekininkė

Nuotraukos aut.

1

2

3

4 1

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite