PRANEŠKITE APIE NETVARKĄ ZARASŲ KRAŠTE

0
41
pranesk

Kviečiame visus gyventojus būti aktyviais ir pilietiškais bei pastebėjus netvarką bet kurioje Zarasų rajono vietoje – tai fiksuoti ir pranešti mums, naudojantis portalu www.tvarkauZarasus.lt .

  • Visi per www.tvarkauZarasus.lt gauti pranešimai bus paskirstomi rajono Savivaldybės administracijos atsakingiems specialistams arba perduodami kitoms atsakingoms institucijoms.
  • Portale www.tvarkauZarasus.lt matysite Zarasų rajono žemėlapį ir visas „problemas“ bei jų būsenas (kada registruota, kam priskirta, ar vykdoma, ar jau įvykdyta).
  • Pranešimus galite teikti anonimiškai arba per Google paskyrą.
  • Pranešime reikia nurodyti tikslią vietą, problemos tipą (pvz. komunalinių atliekų tvarkymas, gatvių apšvietimas, aplinkos tvarkymas ar kt.) ir trumpai įvardinti netvarką.
  • Prie pranešimo yra galimybė pridėti nuotrauką arba video failą. Nuotraukos ar video failo pridėjimas paspartintų reakciją į Jūsų pranešimą. 

Primename, jog norėdami gauti oficialų atsakymą – turėtumėte kreiptis el. paštu info@zarasai.lt.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite