KAIP BENDRAUTI SU VESTUVIŲ FOTOGRAFU?

0
28
foto

Kadangi vestuvių fotografas yra tas žmogus su kuriuo Jums teks praleisti bemaž vieną svarbiausių savo gyvenimo dienų – tai turėtų būti asmenybė, su kuria Jums malonu bendrauti, šalia kurios Jūs jaučiatės pasitikintys savimi ir atsipalaidavę. Būtent todėl prieš užsisakydami vestuvių fotografo paslaugas turėtumėte ne tik pakalbėti su juo telefonu, bet ir susitikti pokalbiui ar net atlikti bandomąją fotosesiją!

Pokalbis telefonu
Pokalbis ne tik padės geriau išsiaiškinti fotografo darbo subtilybes, supažindinti jį su Jūsų planais ir lūkesčiais, bet ir suteiks galimybę geriau pažinti žmogų, su kuriuo Jums teks praleisti 24 valandas. O tai tikrai svarbu!

Grubaus ir arogantiško vestuvių fotografo Jūs tikrai nenorite – nes toks žmogus gali sugadinti ne tik nuotaiką, bet ir visą šventę. Todėl pabendraukite ne tik apie fotosesiją, bet ir gyvenimiškomis temomis, išsiaiškinkite fotografo pomėgius, ką jis veikia, kai neužsiima fotografija. Tai padės užmegzti draugišką ryšį, tad ir patys vestuvių dieną galėsite jaustis labiau atsipalaidavę ir drąsiau pozuoti prieš objektyvą!

Dar vienas puikus būdas pažinti savo vestuvių fotografą – atlikti bandomąją fotosesiją. Jos metu ne tik pamatysite, kaip fotografas dirba, pasipraktikuosite pozuodami prieš objektyvą bet ir galėsite geriau susipažinti su profesionalo asmenybe. Ką jau kalbėti, apie tai, kad galėsite įsitikinti nuotraukų kokybe ir turėsite pirmų kadrų savo šeimyniniam albumui.

Fotografo pasirinkimo kriterijai

1. Vestuvių biudžetas (arba biudžetas skirtas vestuvių fotografui);
2. Vestuvių stilius, kuris turėtų atitikti jaunųjų asmenybes;
3. Kokio stiliaus vestuvių fotografijų Jūs norėtumėte: tradicinių nuotraukų, meninio stiliaus, fotožurnalistinio stiliaus, žurnalio stiliaus, „moody“ stiliaus ar atradimų ir nuotykių stiliaus?
4. Fotografo nuotraukų kokybė;
5. Fotografo nuotraukų apdirbimas;
6. Fotografo kaina;
7. Fotografo galimybė atvykti į miestą, kuriame vyks vestuvės;
8. Fotografo asmenybė ir bendravimo būdas;
9. Papildomos fotografo siūlomos paslaugos.

Jei visi šie dalykai Jus tenkina, tuomet galite drąsiai užsisakyti vestuvių fotografo paslaugas! Juk svarbu, kad vieną gražiausių Jūsų gyvenimo švenčių įamžintų vestuvių fotografas, kuris yra savo srities profesionalas, puikus žmogus, visiškai suprantantis Jūsų lūkesčius.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite