SAVAITGALIS ŠIAURIETIŠKAI

0
31
mid news zrs 597 Imbradas 1

2018 m. kovo 3 d. Imbrado bendruomenėje vyko šiaurietiško ėjimo mokymai, bendruomenės pirmininkė Ona Patiejūnienė subūrė 8 bendruomenės narių grupę norinčių daugiau sužinoti apie šiaurietiško ėjimo teikiamą naudą, lazdų pasirinkimą bei ėjimo techniką. Džiugu, kad šiaurietiško ėjimo virusu užsikrečia vis daugiau stipriosios lyties atstovų.

2018 m. kovo 4 d. Salako bendruomenės „Salakas“ aktyvus pirmininkas Vytautas Eidėjus šiaurietiško ėjimo metu rodė kelią, nuostabaus grožio, Salako miško takais.

Šiaurietiškas ėjimas visapusiškai naudingas ir kūnui, ir sielai, ne tik gerina raumenų, kraujagyslių ir širdies veiklą, bet ir nuotaiką. Savaitgalis praleistas gryname ore, pakili nuotaika ir judėjimas tegul užkrečia dalyvavusius ir netik.

Visuomenės sveikatos stebėsenos specialistė Violeta Chažauskienė

mid news zrs 209 Salakas 4

mid news zrs 297 Salakas 3

mid news zrs 554 Imbradas3

mid news zrs 581 Salakas 1

mid news zrs 697 Imbradas 4

mid news zrs 744 Imbradas 2

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite