SEKMADIENĮ BUS MINIMA PASAULINĖ DIENA ŽUVUSIEMS EISMO ĮVYKIUOSE ATMINTI

0
14
min news zrs 882 fb vj221525

Kasmet trečiąjį lapkričio sekmadienį minima Pasaulinė žuvusių eismo įvykiuose atminimo diena. Šią dieną siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į kasdien keliuose žūstančius ir sužalojamus žmones. Transporto priemonių vairuotojai ir pėstieji skatinami susimąstyti apie savo ir kitų saugumą keliuose.

Lapkričio 18 dieną Zarasų rajono policijos komisariato pareigūnai, Zarasų rajono savivaldybės administracija ir Zarasų Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų parapija kviečia bent kelioms minutėms stabtelėti prie Vytauto ir Vilniaus g. sankryžos esančio obelisko Sankt Peterburgo – Varšuvos traktui atminti, uždegti žvakutę visų žuvusiųjų kelyje atminimui ir susimąstyti, ar iš tikrųjų esame atsargūs kelyje, ar gerbiame kitus eismo dalyvius. Taip pat palinkėti saugių kelionių savo šeimai draugams ir artimiesiems. Žvakutę žuvusiųjų atminimui galima uždegti visą lapkričio 18-ąją.

Būkime atidūs kelyje!

Zarasų rajono savivaldybės informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite