VALSTIEČIŲ IR ŽALIŲJŲ SĄJUNGOS PIRMININKAS R. KARBAUSKIS: TIKIU NIKOLAJAUS GUSEVO SĖKME ZARASŲ MERO RINKIMUOSE

0
23
Ramūnas Karbauskis

Kovo 17 d. vyks antrasis tiesioginių merų rinkimų turas, todėl visus Zarasų krašto žmones, kviečiame balsuoti dar kartą ir savo balsus atiduoti už dabartinį merą – Nikolajų Gusevą. Antrajame merų rinkimų ture savo paramą šiam kandidatui skiria ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos lyderis Ramūnas Karbauskis. Jo įsitikinimu, darbų tęstinumas ir kandidato veržlumas bei atsakingumas atneš Zarasams daugiausia naudos.

„Balsuokite už lyderį, pirmajame ture surinkusį daugiausia rajono žmonių balsų – dabartinį merą Nikolajų Gusevą. Valstiečių ir žaliųjų sąjunga remia šį kandidatą, nes esame įsitikinę, jog būtina tęsti pradėtus darbus, o tęstinumą gali užtikrinti tas vadovas, kuris jau pradėjęs įgyvendinti miestui svarbius projektus, kuris turi idėjų, yra veržlus ir dirba dėl krašto žmonių – būtent toks yra N.Gusevas“, – sako LVŽS pirmininkas R.Karbauskis.

Zarasuose būtina stiprinti bendruomenes, didinti jų programų finansavimą, įgyvendinti investicinius projektus, užtikrinti socialinę paramą tiems, kam jos reikia, o svarbiausia, politikai turi dirbti atsakingai. Tokioms užduotims atlikti būtina kompetencija ir supratimas, kuriais pasižymi koalicijos „Mūsų vienybė ir darbas Zarasų krašto Žmonėms“ koalicijos kandidatas Nikolajus Gusevas.

Lietuvos socialdemokratų ir Lietuvos socialdemokratų darbo partijų rikimų štabo gauta informacija

Politinė reklama bus apmokėta iš LSDP Zarasų skyriaus politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 19/03/07/01

{jcomments off}

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite