SENOVINIS PORTRETAS

0
37
IMG 20190319 145557

Kaip žmonės rengėsi prieš 100-ą metų? Pamatyti ir palyginti kaip žmonės rengėsi anksčiau ir kokia jų apranga dabar įdomu ne vienam suaugusiam ar paaugliui. Tai ir aprangos kultūra bei istorijos dalis.

Žmonių, gyvenusių prieš šimtmetį aprangą savo piešiniuose pavaizdavo Zarasų meno mokyklos mokiniai, vadovaujami mokytojos Ramunės Sladkevičiūtės Dainienės. Arinos Baukytės, Stiveno Dubovskio, Antono Korotkino, Veros Plotnikovos, Anastasijos Rybakovos, Valerijos Silivanovos ir Karolinos Zakarauskaitės kūriniai eksponuojami parodoje „Senovinis portretas“ Vaikų literatūros skyriuje.

Zarasų viešosios bibliotekos lankytojai šią parodą kviečiami aplankyti iki balandžio 17 d.

Zina ČERNOVIENĖ,
Zarasų viešosios bibliotekos vyresnioji bibliotekininkė
Nuotraukos Inesos DUMBRAVIENĖS

IMG 20190319 145611

IMG 20190319 145619

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite