ŠEIMOS FESTIVALIAI – 2019

0
16
Seimos festivalis WEB

Smagiausi vasaros renginiai šeimoms Zarasų rajone
ŠEIMOS FESTIVALIAI – 2019

Gegužės 5 d. Aviliuose nuo 13 val.
Gegužės 15 d. Suvieke nuo 17 val.
Gegužės 19 d. Turmante nuo 13 val.

PROGRAMOJE:
Vaikų žaidimų kiemeliai, kuriuose jūsų laukia piešimas ant celofano ir veidukų, didžiulių kamuolių žaidimai, burbulai, lankelių ir strėlyčių mėtymo, medinių slidžių estafetės, puzlių dėliojimas, fotosesijos ir kt.

Įvairios parodos – keramika, atvirukai, dailė, mezginiai, nėriniai, medžio dirbiniai

Zarasų miesto bei rajono ir svečių iš Latvijos koncertai

Edukacinės programos visai šeimai: kulinarija, šokiai, žaidimai

Šeimų diskoteka

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite