DĖMESIO! GYVENTOJŲ APTARNAVIMO TVARKA ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖJE

0
40
min news zrs 726 min news zrs 845 info
Informuojame, kad vykdydami Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2020 m. lapkričio 4 d. nutarimą Nr. 1226 „Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo“,Zarasų rajono savivaldybės bei administracijos valstybės tarnautojai ir darbuotojai, dirbantys pagal darbo sutartis, karantino Lietuvos Respublikoje laikotarpiu dirba nuotoliniu būdu, išskyrus atvejus, kai funkcijas būtina vykdyti darbo vietoje.

 
Gyventojų aptarnavimas vykdomas nuotoliniu būdu.
 
Reikiamu klausimu galite kreiptis į padalinio vadovą pagal kuruojamą sritį (padalinių vadovų sąrašas ir kontaktai).
 
Prašymus ir dokumentus taip pat prašytume siųsti vienu iš šių būdų:
· paštu (Sėlių a. 22, 32110 Zarasai)
· per E. pristatymo sistemą (epristatymas.post.lt)
· el. paštu info@zarasai.lt (elektroniniu paštu pateiktas prašymas turi būti pateiktas taip, kad būtų galima identifikuoti elektroninį parašą ir prašymą pateikusį asmenį).
 
Prašymų formos, įvairi informacija apie teikiamas paslaugas pateikta www.zarasai.lt svetainės skyriuje Paslaugos
 
Prireikus paslaugų, jas, kaip ir anksčiau, galite užsisakyti Elektroninių valdžios vartų pagalba.
 
Popierinius dokumentus galima įmesti į pašto dėžutę prie Zarasų rajono savivaldybės administracinio pastato Sėlių a. 22. (prie įėjimo durų, dešinėje pusėje už posūkio).
 
Bendra informacija teikiama tel. (8 385) 37 173.
 
Dėkojame už supratingumą.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite