IŠTIESK GERUMO RANKĄ

0
48
3
Kovo 6d., Zarasų raj., Kelpšiškių kaime, įvyko didžiulė nelaimė. Egidijaus šeima liko be pastogės, viską pasiglemžė liepsnos. Nuo krosnies užsiliepsnojo namų sienos, šeima buvo lauke, kai pamatė buvo jau neįmanoma išgelbėti, net menkiausio daiktelio, viską negailestingai pasiglemžė ugnis.

Be nieko liko mama Jurgita, tėtis Egidijus, sūnūs Erikas 7 metų ,Dominykas 6 metų ir mažoji dukrelė Augustė 3 metų. Šiuo metu šeima laikinai glaudžiasi giminaičių namuose, kurie leido pagyventi, kol ši jauna šeima, galės sugrįžti į naujus savus namučius ir laimingai gyventi. Aš tikiu, kad yra gerų žmonių, turinčių plačią, gerą širdį, kurie supras šią jauną šeimą.
 
Padėkime jaunai šeimai turėti kur gyventi. Būsime nuoširdžiai dėkingi, už bet kokią paramą.Jeigu turite galimybę paremti šeimą, tai galite padaryti tokiu būdu:
Gavėjas: VšĮ „Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems“ A/s: LT267300010142143000 (Swedbank), LT57 7044 0600 08058996 (SEB)
Mokėjimo paskirtis:
Zarasų raj., Kelpšiškių šeimai
 
Daugiau informacijos dėl tikslingos pagalbos: info@gerumoranka.eu.

VšĮ ,,Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems”

 

1

2

4

5

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite