PRIVALUMAI, KURIAIS, LYGINANT SU SAVARANKIŠKA DARBO PAIEŠKA, PASIŽYMI PERSONALO ATRANKOS AGENTŪROS

0
26
tarptautine personalo atrankos imone headex

Linkstate prie darbo užsienyje alternatyvos, tačiau, kita vertus, esate draskomos abejonių, ar geriau leistis į nuotykį „ieškau darbo savarankiškai“, ar eiti pramintu keliu ir pasitikėti personalo atrankos įmonėmis? Jei tai – „HEADEX Group“ – tarptautinė personalo atrankos įmonė, per daugiau nei 18 metų veiklos patirtį užmezgusi tvirtus bendradarbiavimo ryšius su įvairių sričių (gamybos, logistikos, žemės ūkio, klientų aptarnavimo ir kita) įmonėmis, atsakymas aiškus! Prieš kraunantis lagaminus į vieną ar kitą šalį, jūs būsite garantuotas ne tik dėl legalios darbo vietos su visomis socialinėmis garantijomis bei patrauklaus užmokesčio, bet ir komfortiškos gyvenamosios vietos, kurios nuomos išlaidas padengs  „HEADEX Group“.

Išskyrėme dar daugiau privalumų, kuriais patrauklus bendradarbiavimas su patikima personalo atrankos agentūra.

  • Personalo atrankos agentūros bendradarbiauja su įvairių sričių įmonėmis Lietuvoje bei įvairiose užsienio valstybėse, kurios nuolat pageidauja darbuotojų užimti vieną ar kitą poziciją. Pasiūlymas kandidatuoti į konkrečią darbo vietą jums bus pateiktas tik tada, jei atitiksite šiai pozicijai keliamus reikalavimus, o pastaroji – jūsų lūkesčius. Vadinasi, darbo ieškantis asmuo gali rinktis tai, kas jam priimtina, o ne tai, kas siūloma eiliniuose darbo skelbimuose.
  • Specializuotose darbo skelbimų portaluose toli gražu ne visi darbdaviai talpina informaciją apie laisvas darbo vietas savo įmonėje. Jei pastaroji yra pasirašiusi bendradarbiavimo sutartį su personalo atrankos įmone, natūralu, jog šiai ir palieka užduotį kolektyvą papildyti nauju nariu/nariais. Tokie darbo pasiūlymai visų pirma yra pateikiami tinkamiems kandidatams viduje ir, tik vėliau, šių tarpe neatsiradus galinčių ir norinčių į dirbti, patenka į „viešumą“. Vadinasi, sprendimas darbintis per personalo atrankos agentūras gali atverti jums ir užslėptas galimybes. Kas žino, galbūt būtent tas darbo skelbimas, kuriam nebuvo lemta atsidurti visiems matomam skelbimų portale ir slepia jūsų svajonių karjeros kelią.
  • Žmonės, ieškantys darbo savarankiškai, dažniausiai paieškas vykdo ar tęsia jau išvykę į užsienį. Suprantama, sėdint Lietuvoje, rasti patrauklią darbo vietą dar sunkiau. Kita vertus, neaišku, kiek laiko tęsis darbo paieškos ir, ar šios apskritai bus sėkmingos, o pragyvenimas užsienyje – tikrai ne pigus malonumas (ypač jei reikia patiems mokėti už būstą). Bendradarbiaujant su įdarbinimo agentūromis, viskas vyksta kitaip. Įprastai jums pirmiausiai yra pasiūloma garantuota darbo vieta, o tik po to kraunatės lagaminus.
  • Personalo atrankos agentūros pasirūpina visais reikiamais dokumentais, tad, nuvykę dirbti svetur, būsite garantuoti, jog viskas legalu ir patikima.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite