VASARIO 5 D. VYKS AUKŠTAITIJOS BENDRUOMENIŲ KOMANDINIŲ IR INDIVIDUALIŲ POLEDINĖS ŽŪKLĖS ŽVEJŲ VARŽYBOS „UNT SARTŲ 2022“

0
21
mid news zrs 387 Ziemos svente 2022 1

Poledinės žūklės žvejų varžybos vyks 2022 m. vasario 5 d. ( šeštadienį ) ant Sartų ežero. Tiksli varžybų vieta – Dusetos, Sartų ežero pakrantė, prie rekonstruojamos tribūnos. Dalyvių registracija prasidės nuo 7.00 iki 7.40 val., o varžybų pradžia 8 valandą.

Varžybos bus organizuojamos dviem turais: I turas vyks 8:00 – 10:00 valandą, o II turas 10:30 – 12:30 val.

Varžybų rezultatų eilė sudaroma pagal pagautų žuvų svorį mažėjimo tvarka. Varžybų nugalėtoju tampa mažiausiai taškų surinkęs dalyvis, sudėjus abiejų turų vietas. Esant vienodam taškų skaičiui, aukštesnę vietą užima daugiausiai žuvies (pagal svorį) abiejuose turuose pagavęs dalyvis.

Nugalėtojai ir prizininkai  bus apdovanojami LKSKA „Nemunas“ taurėmis, medaliais, diplomais. Atskirais prizais bus apdovanojami: gausiausiai dalyvavusi bendruomenė (fiksuojami trijų dalyvių rezultatai), vyriausias ir jauniausias dalyvis, dalyvis, sugavęs pirmą žuvį ir didžiausią žuvį. Taip pat vyks eketės gręžimo konkursas.

Informacija

Pageidautina registruotis iš anksto: Tel. (8 385) 594 33 arba Mob. +370 656 404 38.

Maloniai prašome pranešti apie dalyvavimą aukščiau nurodytu telefonu arba El. paštu: dusetosainiai@gmail.com

Dusetų sporto klubas „Ainiai“
 

Priedai

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite