DĖL APVALIOSIOS MEDIENOS GABENIMO VIETINĖS REIKŠMĖS KELIAIS IR SANDĖLIAVIMO VIETINĖS REIKŠMĖS KELIŲ APSAUGOS ZONOSE

0
32
min news zrs 429 pjautine mediena 72556082

Laikotarpiu, kai po truputį šyla orai, įmirksta keliai ir prasideda pavasarinis atlydys, iškyla grėsmė, kad susilpnėję keliai gali būti sugadinti. Ypač didelė kelių sugadinimo tikimybė kyla, gabenant apvaliąją medieną Zarasų rajono savivaldybės teritorijoje esančiais vietinės reikšmės keliais.

Zarasų rajono savivaldybės administracija, siekdama apsaugoti vietinius savivaldybės kelius nuo sugadinimo ir užtikrinti tinkamą kelių eksploataciją, nuo spalio 1 d. iki gegužės 1 d. skiria didesnį dėmesį apvaliosios medienos vežėjams. Medienos savininkas, numatantis medieną sandėliuoti vietinės reikšmės kelio apsaugos zonoje, yra įpareigotas derinti apvaliosios medienos sandėliavimo vietą su seniūnijos, kurioje bus sandėliuojama apvali mediena, seniūnu ir ne vėliau kaip prieš vieną darbo dieną iki numatyto medienos sandėliavimo pateikti raštu ar elektroniniu paštu informacinį pranešimą.

Medienos siuntėjas taip pat privalo informuoti seniūnijos, kurioje yra apvaliosios medienos pakrovimo (sandėliavimo) vieta, seniūną apie planuojamą gabenti medieną savivaldybės teritorijoje esančiais vietinės reikšmės keliais ne vėliau kaip prieš vieną darbo dieną iki numatyto medienos gabenimo, pateikdamas raštu ar elektroniniu paštu informacinį pranešimą.

Taip pat nuo spalio 1 d. iki gegužės 1 d. yra apribojamas krovininio transporto (daugiau kaip 8 tonų bendros masės) eismas Zarasų rajono savivaldybės vietinės reikšmės keliais su žvyro ir grunto danga.


Zarasų rajono savivaldybės administracijos informacija

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite