SVARBIAUSI AKSESUARAI KIEKVIENAM VYRUI

0
54
53. Svarbiausi aksesuarai kiekvienam vyrui FOTO

Kaip skautai, turėtume „būti pasiruošę“ tam tikroms situacijoms, tiek geroms, tiek blogoms. Čia išvardijame keletą daiktų, kuriuos turėtų turėti kiekvienas džentelmenas – nuo reto iki dažno naudojimo. Nieko per daug neįprasto, pavyzdžiui odinių piniginių kaina, kuri tikrai gali būti kiekvienam prieinama gali padidinti vyro pasitikėjimą.  Kai kurie iš jų yra neišvengiami ir daugelyje interneto sąrašų jie minimi, tačiau kai kurie yra neabejotinai intriguojantys.

Žinau, kad šis sąrašas tikriausiai sugeneruos dešimtis atsakymų, teigiančių, kad turėjome įtraukti tą ar kitą elementą, bet mes stengėmės sutelkti dėmesį į patogius dalykus.

Pagal užsakymą pagamintas kostiumas

Pagal užsakymą pagamintas kostiumas padidina jūsų pasitikėjimą ir eleganciją. Pasiūtas kostiumas pagal užsakymą neturėtų viršyti jūsų biudžeto. Tai itin puošnus ir subtilus drabužis vyrui. Priežastis savaime suprantama: prigludimas nepriekaištingas, detalės aukščiausios klasės, rankovių sagos funkcionalios.

Žiebtuvėlis

Kai buvau jaunas, buvau vakarėlyje su drauge ir viena ponia paprašė manęs užsidegti cigaretę. Kadangi iki tol nerūkiau, pasakiau: atsiprašau! Bet mano draugas įsikišo ranką į kelnių kišenę ir ištraukė gražų auksinį žiebtuvėlį. Jis prisidegė cigaretę, išsipūtė dūmus ir pasakė ačiū! su šypsena. Aš jo paklausiau: „Kodėl nešiojiesi žiebtuvėlį, jei nerūkai? Jis nusišypsojo ir atsakė: „Tokioms akimirkoms kaip ši! Kitą rytą apsilankiau pas juvelyrą netoli savo vietos ir nusipirkau savo žiebtuvėlį, kuris vis dar priklauso man.

Po daugelio metų cigarečių rūkymo aš jas mečiau ir retkarčiais pamėgau cigarą. Nusipirkau puikų sidabrinį žiebtuvėlį, specialiai sukurtą cigarų mėgėjams, su dviguba liepsna. Jei mėgstate cigarus, galite patikrinti „Xikar“ priedus ir „Dunhill“ – abu labai rekomenduojami dėl jų gaminių kokybės.

Kamščiatraukis

Pamirškite beprotiškus daiktus su oro siurbliais, kolektoriaus svirtimis ir šimto dolerių kainų etiketėmis. Mes čia kalbame apie tikrąjį daiktą, Laguiole. Pavadinimas nurodo mažą bendravardį kaimą Prancūzijoje, jų atitikmenį Vokietijos Solingenui. Pasak legendos, Napoleonas I leido kaimui ant stalo įrankių ir miesto herbo naudoti savo imperatoriškąjį simbolį – bitę (nors kai kas sako, kad tai musė).

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite