AR TIKRAI GERAI IŠNAUDOJI SAVO LAIKĄ?

0
25
2.1.2020 S4L Time Mgmt Blog 1080x675
Ką sugebat nuveikti per 24val? Ar kartais pagaunat save galvojoant „o kaip čia jis tiek visko spėja nuveikt, o aš ne?”. Neleiskim laiko veltui. Pagerinkim savo laiko planavimo įgūdžius, raskim kur dingsta laikas, suplanuokim ir įgyvendinkim įvairiausius savo užmojus bei svajones. Jau šį sekmadienį 10 val. kviečiame į nemokamus mokymus-diskusiją apie laiko planavimą gyvenime ir versle.

Jei esate jauno verslo subjektas – šis seminaras jums BŪTINAS, nes verslo pradžia be laiko planavimo – prasta pradžia.
  
Renginys organizuojamas įgyvendinant projektą „Zarasų interneto prekybos tinklas” (projekto Nr. 08.6.1-ESFA-T-927-01-0523). Projektas prisideda prie Zarasų miesto vietos plėtros strategijos 2016-2022 m. įgyvendinimo bei gerina Zarasų miesto bendruomenės narių padėtį darbo rinkoje. Projektas bendrai finansuojamas iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų, LR Valstybės biudžeto lėšų bei Zarasų rajono savivaldybės biudžeto lėšų. Projektą inicijavo MB „Du skoniai”, projektą įgyvendina VšĮ „Sprendimų centras”.
 
Daugiau informacijos – Aurelija, 867567817.

zenklas 2015 04 13

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite