IGNALINOS KREDITO UNIJA SIŪLO SENIAI NEREGĖTAS TERMINUOTŲ INDĖLIŲ PALŪKANAS

0
19
pre b60204346975a9c4054c358db050065b

Ignalinos kredito unija savo klientams pavasarį siūlys bene didžiausias metines palūkanas už terminuotus indėlius visame regione. Unijos paskelbtos velykinės akcijos metu metinės palūkanos už naujus terminuotus galės siekti ir 3 proc. Tiek bus siūloma už penkerių metų laikotarpiui padėtą indėlį.

Už metų laikotarpiui padėtą indėlį unija mokės 2,3 proc. palūkanų, už dviejų metų – 2,35 proc., o, pavyzdžiui, ketverių metų – 2,5 proc.

„Neklysiu pasakiusi, kad tokių terminuotų indėlių palūkanų vartotojai seniai nematė. Paskutiniu metu jos retai kada perlipdavo vieno procento ribą. Manau, kad ši mūsų akcija yra puiki proga sąskaitose ar net namie pinigus laikantiems žmonėms juos įdarbinti“, – sako Ignalinos kredito unijos administracijos vadovė Violeta Čeponienė.

Anot jos, visuomenėje vis dar gajus mitas, kad norint padėti terminuotą indėlį, reikia turėti daug laisvų pinigų. „Tai nėra tiesa. Minimali terminuoto indėlio suma mūsų unijoje yra 125 eurai“, – teigia V. Čeponienė.

Unijos klientams patogu ir tai, kad palūkanas už šiuos indėlius jie gali gauti kas mėnesį arba pasibaigus indėlio laikotarpiui. Tiesa, pirmuoju atveju, pasirinkus mėnesinį palūkanų išmokėjimą, jos bus 0,1 proc. mažesnės.

Papildomą 0,1 proc. priedą prie palūkanų gaus tie unijos klientai, kurie ne trumpesnę nei 12 mėn. terminuoto indėlio sutartį pratęs dar bent tokiam pat laikotarpiui.

Pasinaudoti šiuo ypatingu pasiūlymu galima užsukus į bet kurį Ignalinos kredito unijos padalinį  arba prisijungus prie unijos paslaugų internetinės sistemos e- kreda.

Beje, būtina priminti ir tai, kad visi unijoje laikomi indėliai iki 100 tūkst. eurų dydžio, yra apdrausti valstybės įmonėje „Indėlių ir investicijų draudimas“. Detali informacija apie indėlių draudimo sąlygas ir atvejus, kai indėliai nėra draudžiami ir kai yra taikomi indėlių draudimo išmokų mokėjimo apribojimai, pateikiama VĮ „Indėlių ir investicijų draudimas“ interneto svetainėje www.iidraudimas.lt.

Akcija vyks iki šių metų gegužės 15 dienos.

—-

Indėlių terminas ir siūlomos palūkanos

Terminas mėnesiais

Palūkanos

3

 0 proc.

6

0,25 proc.

9

0,45 proc.

12

2,30 proc.

24

2,35 proc.

36

2,40 proc.

48

2,50 proc.

60

3,00 proc.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite