PRASIDEDA BALSAVIMAS UŽ DALYVAUJAMOJO BIUDŽETO IDĖJAS ZARASŲ RAJONE

0
18
min news zrs 599 min news zrs 845 info
Zarasų rajono savivaldybės  administracija kviečia Zarasų rajone gyvenamąją vietą deklaravusius fizinius asmenis (ne jaunesnius kaip 18 metų) balsuoti už projektų idėjų pasiūlymus gyventojų iniciatyvoms, skirtoms gyvenamajai ir rekreacinei aplinkai, viešajai infrastruktūrai gerinti ir kurti.

 
Vienas gyventojas turi teisę balsuoti ne daugiau kaip už 2 projektų idėjas, atiduodamas po vieną balsą kiekvienoje projektų idėjų kategorijoje – mažos ir didelės apimties projektų idėjų kategorijoje.
 
Minimalus balsų skaičius, kurį reikės surinkti kad idėja būtų įgyvendinta:
 
Mažos apimties projektų idėjoms – 25 balsų.
Didelės apimties projektų idėjoms – 50 balsų.
 
Gyventojai balsuodami už jiems labiausiai patinkančias idėjas išrinks dvi iniciatyvas – nugalėtojas, kurias įgyvendins Zarasų rajono savivaldybės administracija, skirdama finansavimą.
 
Šiemet gyventojai balsavimui pateikė 5 skirtingų projektų idėjas, už kurias balsuoti galima nuo 2022 m. rugpjūčio 11 d. iki 2022 m. rugpjūčio 24 d. 24.00 val.
 
Balsuoti rajono gyventojai gali vienu iš keleto būdų:
 
– elektroniniu būdu: Užpildytą ir elektroniniu parašu pasirašytą balsavimo kortelę atsiunčiant elektroniniu paštu dalyvauk@zarasai.lt.
 
– popieriniu būdu: atvykstant į artimiausią seniūniją, kur užpildoma ir pasirašoma balsavimo kortelė. Balsavimo lapas paliekamas seniūnijoje, kuris vėliau perduodamas Zarasų rajono savivaldybės administracijai arba Zarasų rajono savivaldybės administracijos 105 kab.
 
Svarbu:
Balsavus kelis kartus elektroniniu būdu, galioja paskutinis balsavimas.
Balsavus ir elektroniniu būdu, ir užpildžius balsavimo kortelę, galioja elektroninis balsas.
Balsuoti gali Zarasų rajone gyvenamąją vietą deklaravę ne jaunesni nei 18 metų asmenys.
 
Balsavimo kortelę su idėjų sąrašu, jų aprašymus, pateiktas vizualizacijas rasite čia.
 
Balsuokite ir palaikykite geriausias pateiktas idėjas, kurias būtų galima įgyvendinti Zarasų rajone.
 
 
Balsavimo klausimais konsultacijas teikia Ramunė Šileikienė, Investicijų ir plėtros skyriaus vedėja, el. p. dalyvauk@zarasai.lt, tel. nr. (8 385) 37144.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite