AKCIJA: NE TIK 2,2 PROC. METINĖS TERMINUOTŲ INDĖLIŲ PALŪKANOS, BET IR NELAIMINGŲ ATSITIKIMŲ DRAUDIMAS DOVANŲ

0
25
AE890A9E 2705 41EF 89E4 8B221AB57509 1

Ignalinos kredito unija skelbia akciją: klientai, iki šių metų spalio 1 dienos unijoje padėję terminuotą metinį indėlį nuo 9 500 eurų, gaus ne tik ypač palankias fiksuotas palūkanas nuo 2,2 proc., bet ir nelaimingų atsitikimų draudimą dovanų!

„Savo klientams siūlome puikią progą sukauptas santaupas įdarbinti kitiems metams. Metinės fiksuotos indėlio palūkanos nuo 2,2 proc. neleis namie ar atsiskaitomojoje sąskaitoje laikomiems pinigams nuvertėti ir būti „suvalgytiems“ infliacijos. Būtina pabrėžti ir tai, kad toks būdas taupyti yra visiškai saugus. Indėliai iki 100 tūkst. eurų yra apdrausti valstybės įmonės „Indėlių ir investicijų draudimas“. Todėl labai kviečiu visus mūsų kraštiečius pasinaudoti šiuo pasiūlymu ir įdarbinti pinigus”, – sako Ignalinos kredito unijos administracijos vadovė Violeta Čeponienė.

Pasiūlymu pasinaudoję žmonės papildomai gaus ir vertingą dovaną – draudimo bendrovės „Compensa Vienna Insurance Group“ nelaimingų atsitikimų draudimą.

„Rudenį vaikai grįžta į mokyklas bei būrelius, o jų energija ir aktyvumas kartais, deja, virsta traumomis. Be to, artėja šaltasis metų laikotarpis, kurio metu slidūs šaligatviai ir keliai taip pat iškrečia nemalonių staigmenų. Kalbu apie susižeidimus paslydus ar griuvus. Tad nelaimingo atsitikimo draudimas – puiki dovana sau ar savo šeimos nariui. Nerizikuokime sveikata, brangiausiu savo turtu”, – kalba V. Čeponienė.

Pasiūlymo sąlygos:

  • Pasiūlymo laikotarpis: nuo 2022 m. rugpjūčio 20 d. iki 2022 m. spalio 1 d.
  • Pasiūlymas galioja atvykus į Ignalinos kredito unijos centrinę būstinę ar regioninius skyrius.
  • Pasiūlymas taikomas:
    • naujai padedamiems terminuotiems indėliams, kurių suma ne mažesnė nei 9500 eurų, o terminas ne trumpesnis nei 12 mėn.
    • Naujiems bei esamiems Ignalinos kredito unijos nariams, kai lėšos į indėlį yra įnešamos ne iš Ignalinos kredito unijoje pasibaigusio terminuoto indėlio lėšų.
    • imtis: pasibaigus terminuotam indėliui akcijos sąlygos (palūkanų normos) galioja papildžius papildomai terminuotą indėlį ne mažesne nei 50 proc. dydžio pasibaigusio terminuoto indėlio suma.
  • Draudimo paslauga dovanojama fiziniams asmenims.
  • Draudžiami asmenys: suaugę (18 iki 70 m.) ir vaikai (iki 18 m.), kurie atitinka draudimo rizikos taisykles. Draudžiamas asmuo gali būti: asmuo, padėjęs indėlį, ar indėlį padėjusio asmens šeimos narys, kurį nurodo indėlio savininkas (sutuoktinis (-ė) ar nepilnamečiai vaikai iki 18 m.). Vienas indėlis – vienas draudžiamasis asmuo.
  • Jei indėlis nutraukiamas anksčiau laiko, draudimo paslauga taip pat nutraukiama anksčiau laiko.
  • Draudimo paslaugos davėjas – ADB „Compensa Vienna Insurance Group“ 19111; +370 5 2491911 (skambinant iš užsienio), zalos@compensa.lt.

Norite pasinaudoti šiuo pasiūlymu? Susisiekite su Ignalinos kredito unija tel. +370 386 52561 arba užsukite į bet kurį mūsų skyrių Ignalinoje, Utenoje, Zarasuose, Visagine, Pabradėje ir Švenčionyse. Daugiau informacijos rasite unijos interneto svetainėje www.ignalinoskreditounija.lt.

Ignalinos kredito unija yra Lietuvos Respublikos indėlių draudimo sistemos dalyvė. Detali informacija pateikiama VĮ „Indėlių ir investicijų draudimas“ svetainėje www.iidraudimas.lt.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite