KINO FILMAS VAIKAMS „FĖJA IŠDYKĖLĖ”

0
62
Feja 01

Lapkričio 11 d. 17 val. Zarasų kultūros centre

Kino filmas vaikams „Fėja išdykėlė

Ar norėtum, kad dantukų fėja taptų tavo drauge? Jei taip, animacinis filmas visai šeimai FĖJA IŠDYKĖLĖ – kaip tik tau! 

Vieną rytą pramerkusi akis mažoji Maksė negali patikėti – jos lėlių namelyje kuo ramiausiai snaudžia sparnelius suglaudusi labai miela dantukų fėja Violeta. Pasirodo ji vykdo labai rimtą misiją – mažylė ieško pieninio dantuko, kurį privalo nugabenti į fėjų pasaulį. Tik bėda, kad išdykėlė Violeta į žmonių pasaulį pateko visiškai slapta, neišlaikiusi jokio „pieninių dantukų pargabenimo“ egzamino! Nors fėjų mokykloje jai sakė, kad žmonių pasaulyje labai pavojinga, bet Violetai jis patinka! Čia tiek daug nematytų negirdėtų ir skanių dalykų! Ypač šokoladas! 

Netyčia sugadinusi „fėjišką“ dantukų pargabenimo mygtuką, smalsioji Violeta užstringa žmonių pasaulyje. Maksei naujoji draugė tampa pačiu tikriausiu iššūkiu! Kur tik ji pasirodo – sukelia didžiausią chaosą, visiškai nemoka burti, o vos tik pabando – viską paverčia gėlytėmis. Tačiau, kad ir kaip žmonių pasaulyje būtų linksma, Violeta privalo grįžti namo, jeigu to nepadarys laiku magiškos galio išnyks visam laikui, o ji pati pavirs gėle. Silpstant burtams Maksė ir Violeta sudaro sandėrį. Maksė padės Violetai grįžti į fėjų pasaulį, o Violeta pasistengs, kad Maksė grįžtų gyventi pas močiutę į kaimą! Nes apsigyventi mieste pas naująjį mamos draugą ir įsigyti net 2 naujus „nefainus“ įbrolius jai visai nepatinka. Tačiau viskas pasisuka ne taip… Dviem draugėms gali padėti tik stebuklai ir Maksės „naujoji šeima“, kuri pasirodo nėra tokia jau ir bloga! 

„Fėja išdykėlė“ smagi, juokinga, stebuklingų nuotykių ir magijos kupina animacinė istorija visai šeimai apie tikrą draugystę, kuri padės įveikti net pačias didžiausias kliūtis. Tikra pramoga visai šeimai kinuose nuo spalio 14 d.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisierė: Caroline Origer

 

Bilieto kaina 5 eur.

Žanras: Animacija

Sukurta: Vokietija

Trukmė: 1val. 20 min.

Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite