KVIEČIAME DALYVAUTI PREZIDENTO INICIATYVOJE „LIETUVOS GALIA“

0
45
ltg

Lietuvos galia – tai Prezidento Gitano Nausėdos globojama pilietinio įsitraukimo iniciatyva. Lietuvos galios projektas pradėtas 2021 metais. Jo tikslas – aktyvinti visuomenės įsitraukimą į valstybės gyvenimą ir stiprinti pilietinę galią.

Šiuo projektu taip pat siekiama burti naują Lietuvos galios bendruomenę. Bendruomenės nariai yra įtraukiami į projekto veiklas, kviečiami į renginius.

Apie Lietuvos galios skaitmeninę platformą

Tai skaitmeninė erdvė gerovės kūrėjams – savanoriams, nvo, bendruomenėms, aktyviems piliečiams pristatyti savo veiklas, rasti bendraminčių ir sulaukti palaikymo. Rodydama geruosius pavyzdžius, inovatoriškus sprendimus, sėkmės istorijas, iniciatyvas, Lietuvos galia siekia didinti jų žinomumą ir sklaidą, įkvėpti kitus imtis veiksmų ir prisidėti prie savo valstybės kūrimo. Iki 2022 metų vasario mėn. Lietuvos galios platformoje užsiregistravo virš 240  iniciatyvų iš įvairių Lietuvos kampelių ir užsienio. Iniciatyvų teikėjai – tai organizacijos, bendruomenės ir pavieniai aktyvūs piliečiai, kurių vykdomos veiklos atstovauja keturioms pagrindinėms Lietuvos plėtros kryptims – žalia, stipri, teisinga ir inovatyvi.

2022 metų gruodį Prezidentas apdovanojo pirmąsias 20 ryškiausių iniciatyvų, kurias savo balsais išrinko visuomenė ir ekspertų komisija. Naujai registruotos iniciatyvos turės galimybę dalyvauti kitų metų konkurse. Apie apdovanojimus ir vertinimą galite daugiau paskaityti čia: https://www.lietuvosgalia.lt/apdovanojimai/ 

Registruoti iniciatyvą galima čia: https://www.lietuvosgalia.lt/pateikite-inciatyva

Plačiau: https://www.lietuvosgalia.lt/

LR Prezidentūros informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite