INFORMACIJA FIZINIAMS IR JURIDINIAMS ASMENIMS, NORINTIEMS IŠNUOMOTI BŪSTĄ

0
67
nuoma

Lietuvos Respublikos paramos būstui įsigyti ar išsinuomoti įstatyme įtvirtinta nauja socialinio būsto fondo plėtros vykdymo forma, suteikianti galimybę savivaldybei ne trumpesniam kaip 5 metų laikotarpiui išsinuomoti fiziniams ar juridiniams asmenims priklausančius būstus ir juos pernuomoti asmenims ir šeimoms, įrašytiems į Asmenų ir šeimų, turinčių teisę į socialinio būsto nuomą, sąrašą.

Zarasų rajono savivaldybės administracija renka informaciją apie fizinius ir juridinius asmenis, pageidaujančius ne trumpesniam kaip 5 metų laikotarpiui nuomos pagrindais aprūpinti asmenis ir šeimas būstais, esančiais Zarasų mieste. Siūlomas nuomoti būstas turi būti tinkamas gyventi, nereikalaujantis papildomų remonto ar kitokio tvarkymo išlaidų, vienbutis gyvenamasis namas, butas ar kitos gyvenamosios patalpos arba jų dalys, tinkami gyventi vienam asmeniui ar šeimai ir atitinkantys statybos bei specialiųjų normų (higienos, gaisrinės saugos ir kitų) reikalavimus. Netinkami – bendrabučio tipo pastatuose esantys būstai su bendro naudojimo patalpomis (san. mazgu, virtuve ir pan.).

Kviečiame fizinius ir juridinius asmenis, pageidaujančius išnuomoti savivaldybei būstus, kurie bus vėliau pernuomoti socialinio būsto laukiantiems asmenims, teikti pasiūlymus Zarasų rajono savivaldybės administracijos Turto valdymo ir viešųjų pirkimų skyriui adresu Sėlių a. 22, Zarasai, arba el. paštu brigita.dambrauskiene@zarasai.lt

Dėl išsamesnės informacijos galite pasiteirauti tel. (8 385) 37101

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite