TOP 6 KATEGORIJOS, KĄ PADOVANOTI MAMAI

0
58
balta 350x350 mamai

Per metus mamą įvairiomis progomis sveikiname ne vieną ir ne du kartus. Tai gimtadienis, Kalėdos bei, žinoma, mamos diena. O jei dar sugalvojame džiugią dovaną ją nustebinti be jokios progos, tikrai galime pristigti dovanų idėjų mamai. Kad ir ką savo mamai esate dovanoję anksčiau, kiekviena mama labiausiai vertina jai parodytą dėmesį ir laiką, kurį skyrėte būtent jai.

Yra žmonių, kurie dovanomis rūpinasi iš anksto ir kruopščiai apgalvodami kiekvieną smulkmeną, tačiau šiuolaikiniame gyvenime tai padaryti ne visada lengva. Šiandien dovanų Mamai pasirinkimui turime didžiulę pasiūlą, kartais galime paskęsti gausoje prekių ir pradėti dvejoti net savo pasirinkimu. Kaipgi nuspręsti ir išsirinkti? Galbūt popietė dalyvaujant jaukioje edukacijoje, o gal tai daiktas, kuris palengvins jos rutina?

Norėdami sumažinti galvos skausmą parengėme apžvalgą TOP 6 kategorijų ką galima padovanoti mamai.

Praktiškos dovanos

Vis girdite kai mama jums ar tėčiui pasakoja apie tai, kai jos kolegė įsigijo naują robotą siurblį ir kol jis atlieka savo darbą ji gali atlikti kitus arba mėgautis laisvu laiku. O kaip draugės nauja įsigyta elektrinė džiovyklė, kurios dėka namuose nebejaučia nuolatinio drėgmės kvapo ir dar sutaupo vietą! Sutikta kaimynė džiaugiasi artėjančiomis šventėmis ir savaitgalį suvažiuojančių vaikų ir anūkų gausa, nes ji žino, kad po vakarienės vos vienu paspaudimu visus indus už ją suplaus indaplovė, o tuo metu ji galės toliau leisti laiką su svečiais. O kaip pati mama? Tyliai svajoja, tokius pirkinius vis atidėlioja vėlesniam laikui ir vis randa priežasčių, kodėl nepirkti. Gal ne viskas iš karto, tačiau mama jums tikrai padėkos.

Poilsiui ir saviugdai

Tokios dovanos labiausiai tinka moterims, kurios pernelyg nesureikšmina materialinių daiktų o labiau vertina savirealizacija, harmonija, savęs pažinimą, atsipalaidavimą, puoselėja dvasines vertybes. Jai čia atpažįstate savo mamos tipą, rekomenduojame palepinti SPA malonumais, kartu nueiti į jogos užsiėmimus, skirti laiko kokybiškai meditacijai ir apsivalymui, padovanoti bilietą į saviugdos kursus o jei to dar būtų negana sudalyvauti mamos ir dukros savaitgalio praktikose, kuriose kartu galėsite užmegzti naują ryšį, išsilaisvinti nuo slegiančių minčių, pažiūrėti į save ir santykius iš dvasinės, psichologinės bei fizinės pusės.

Kultūrinės dovanos

Vos kelis kartus per metus jūsų mamai pavyksta ištrūkti iš kasdienių darbų? Darbas – namai – darbas. Jūs tai galite šiek tiek pakeisti, prablaškyti ar net įnešti naujo vėjo į jos gyvenimą! Padovanokite jai bilietą i koncertą, spektaklį ar kitą renginį. Eikite kartu, o po visko užsukite į kavinę išgerkite arbatos ar kavos puodelį, dalinkitės įspūdžiais. To puikiai pakaks norint skirti dėmesio mamai.

Laikas su mama

Kaip dažnai mums trūksta laiko pokalbiams, o ką jau kalbėti apie kokybišką popietę, dieną ar net savaitgalį kartu su mama. Kad ir ką bedarytumėte kartu viskas bus puiku, tačiau jei norisi išskirtinumo, siūlome panaršyti po vaikystės prisiminimus, kur dažniausiai leisdavote laiką, ką veikdavote kartu. Galbūt nevėlu tai pakartoti? O gal norėsite išbandyti kartu kažką naujo, dar nepatirto pvz. galite vykti į ekskursiją ar sudalyvauti edukacijoje, nusivesti išbandyti naujos virtuvės patiekalų,

Unikalios / personalizuotos dovanos

Galbūt jūsų mama yra ta moteris kuri vertina išskirtinumą? Kvieskite mama kurti arba sukurkite patys. Dovanas Mamai galite rinktis iš įvairiausių sričių tokių kaip: juvelyrikos dirbiniai pvz. žiedas su jūsų piršto atspaudu arba auskarai su gydomuoju akmeniu pagal jūsų mamos horoskopą. Paveikslai, puodeliai, drabužiai, dėlionės su jūsų norimu tekstu ar nuotrauka. Kvepalų, kosmetikos, molinių indų gamyba. Be abejonės tokie dalykai jūsų mamai paliks neišdildoma įspūdį ir galimybę turėti vienetinį daiktą, kuris priklauso tik jai.

Dovanų čekiai pramogoms

O su jais prašauti sunku, dažnai mamos pasidalija savo svajonėmis, kurių pačios neprisiruošia arba nedrįsta išbandyti. Pabandykite prisiminti jas. Pažadame tikrai pavyks nustebinti. Tai gali būti asmeninė fotosesija su pasirinktu žanru ir vieta, skrydis oro balionu, šuolis nuo tilto, pasivažinėjimas keturračiais o gal pasijodinėjimas žirgais? Tokios ir panašios dovanos neretai sukelia sentimentus.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite