2023 M. GEGUŽĖS 13 D. (ŠEŠTADIENĮ), NUO 18.00 VAL. ZARASŲ KRAŠTO MUZIEJUJE VYKS EUROPOS MUZIEJŲ NAKTIS!

0
39
Europos naktu muziejus A3 72dpi

Zarasų krašto muziejus gegužės 13 d., šeštadienį, bus atviras lankytojams nuo 18.00 iki 24.00 valandos. Kasmet Tarptautinės muziejų tarybos (ICOM) iniciatyva yra švenčiama Tarptautinė muziejų diena.

Nuo 2005 metų rengiama tarptautinė muziejų bendruomenės akcija ,,Europos muziejų naktis“. Mūsų muziejus taip pat yra įsitraukęs į šią akciją ir organizuoja renginius, skirtus lankytojams tokiu metu, kai paprastai muziejai jau būna uždaryti.

Vakarais ir naktimis muziejų eksponatai ,,ilsisi“ po dienos lankytojų šurmulio, bet Muziejų naktį jiems miegoti nevalia. Muziejų durys paslaptingai atsiveria lankytojams, kurie turi progą nemokamai susipažinti su ekspozicijomis, dalyvauti įvairiuose renginiuose. Zarasų krašto muziejus taip pat kviečia nemiegoti ir užsukti į Muziejų, jei ne naktį, tai bent gegužės 13-osios (šeštadienio) vakarą!

18.00 val. kviečiame į prof. dr. Remigijaus Venckaus fotografijų ir kompiuterinės grafikos parodą –autorinę paskaitą „ARCHITEKTŪROS TIESĖS IR KREIVĖS. Lietuva – Balkanai”, o nuo 19.00 val. lankytojai galės klausytis malonių profesionalaus saksofonininko Tomo Kochankos grojamų melodijų, bendrauti jaukioje aplinkoje, gauti naujų meno ir kultūros potyrių.

Maloniai kviečiame dalyvauti!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite